Lockdown verlengd
De besmettingen dalen ,maar  nieuwe coronavarianten winnen terrein. Dat is zorgelijk, want deze varianten zijn besmettelijker er kunnen tot een nieuwe golf leiden. Daarom wordt de Lock down verlengd. Voorlopig weer tot 2 maart 2021.
Wij blijven voorlopig dus nog als publieke ruimte gesloten.

Wij blijven telefonisch bereikbaar. U kunt contact opnemen met onze beheerder Belinda van der Reijd voor al uw vragen op telefoonnummer :
06 51 64 84 18
of
Mail:
deklabbebeheer@gmail.com
info@dorpshuisdeklabbe.nl

Voor het langs laten brengen van de gele verpakkingsafvalzakken kunt u zich opgeven via facebook “werkgroep Dorpsbeheer Foxhol”
Cruciale beroepen mogen gebruik maken van de ruimtes vooraf afgesproken en/of aangemeld met in acht neming van de veiligheidsmaatregelen en richtlijnen van het RIVM.
Open inloop is niet toegestaan.
Jeugd en jongerenwerk valt onder de uitzonderingsgroep noodverordening. Tot 18 jaar vallen zij onder de jeugdverenigingen/ scouting cultuur VWB regels.
Wij hanteren het voordeur- en mondkapjes beleid.
Wij hopen hierdoor bij te dragen aan een snel herstel van Nederland en wij het oude normaal zo snel mogelijk weer het nieuwe normaal kunnen laten zijn.

Niet vergeten:
Houd altijd 1,5 meter afstand.
Ga niet naar plaatsen waar het druk is.
Blijf zo veel mogelijk thuis.
Nies en hoest in uw elleboog.
Was vaak uw handen met zeep.
Bent u verkouden? Blijf dan thuis!
Bij klachten laat u testen
Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.
Werk zoveel mogelijk thuis.
Tot de verplichtingwet erdoor is, draag mondkapjes in openbare ruimtes.

Zo helpen we elkaar en onszelf.

Namens ons allen van de Klabbe wensen wij  iedereen veel sterkte en wijsheid en bovenal gezondheid toe en hopelijk tot snel weer in ons gezellige dorpshuis.

Zo helpen we elkaar en onszelf.

corona nieuw